AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:08:2019 14:21
Origi har gennemgået stor forvandling: Jeg er en anderledes spiller nu

Divock Origi mener, at der er sket meget med ham som fodboldspiller, siden han skrev under på sin første kontrakt hos Liverpool.


Det er den 29. juli 2014.

Divock Origi er netop blevet præsenteret som ny spiller i Liverpool, men han skulle ikke spille for sin nye klub med det samme. I stedet blev han straks udlejet tilbage til Lille, hvor han tilbragte den næste sæson.

Efterfølgende kom han tilbage til Liverpool, hvor han hurtigt fandt ud af, at det ikke var så let at spille sig på holdet i den engelske storklub, og flere gange i løbet af de seneste år har hans dage i Merseyside-klubben syntes talte, men han har klaret skærene hver gang.

Nu står han pludselig med muligheden for at få en del spilletid i offensiven hos the Reds, hvor bredden ikke er prangende, og Divock Origi kan selv mærke, at han nu også er blevet en bedre fodboldspiller, og at han i særlig grad forstår det taktiske element i spillet langt bedre.

- Jeg mener, jeg er en anderledes spiller nu sammenlignet med, da jeg først skrev under. Jeg føler, jeg er vokset mere mentalt, personligt og på banen. Holdet har udviklet sig i forhold til spilletiden, og nu forstår jeg de taktiske dele af spillet bedre; hvornår jeg skal presse, hvordan jeg vælger mine øjeblikket, hvornår jeg skal vise min kreativitet, og hvornår jeg skal spille simpelt.

- Jeg har mange aspekter i mit spil, men jeg skal synkronisere dem med Liverpools spil. Jeg forstår spillet bedre nu. At være i stand til at spille forskellige positioner i offensiven har været meget vigtigt for mig, fortæller Divock Origi i et interview med the Athletic.

I sæsonens første kamp mod Norwich i fredags havde Divock Origi i fraværet af Sadio Mané i startopstillingen fået en plads på venstre kant.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED