Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:09:2021 16:33
Ophæver med sin klub: Dani Alves kan hentes gratis til Premier League

Premier League-klubber kan nu hente en transferfri Daniel Alves, som stadig har sult på fodboldtilværelsen.


Daniel Alves har været vidt omkring i sin efterhånden lange fodboldkarriere, men han har endnu aldrig sat sine støvler i Premier League, selvom han flere gange er blevet meldt på vej til både Chelsea og Manchester City.

Men nu er chancen der.

For den brasilianske højre back har fået ophævet sin kontrakt med Sao Paulo, og dermed er han fri til at finde sig en anden klub med øjeblikkelig virkning.

Om det lige ender med at blive en Premier League-klub, der slår kløerne i den 38-årige Alves, er trods alt nok alligevel tvivlsomt, men ikke desto mindre er muligheden nu pludselig opstået.

Da Dani Alves for to år siden besluttede sig for at vende tilbage til Brasilien for at spille, blev han den bedst betalte spiller i Sydamerika ifølge football-espana.net, men opholdet i hjemlandet er ikke forløbet problemfrit.

For Sao Paulo har ikke betalt ham hele lønnen i perioden, og klubben skylder ham således stadig mere end 25 millioner kroner.

I sommer var Alves med til at vinde OL med Brasilien, og han går nu efter at blive udtaget til VM næste sommer i Qatar.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE