AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:06:2019 17:40
Opfordrende Aldridge: Klopp bør gå efter de Ligt

Matthjis de Ligt er den type spiller, som Liverpool og Jürgen Klopp bør gå efter, lyder det fra den tidligere Liverpool-spiller John Aldridge.


Matthjis de Ligt er på alles læber denne sommer, da den 19-årige Ajax-kaptajn har spillet en fantastisk sæson for sin klub, der uheldig røg ud i Champions League-semifinalen til Tottenham. 

Der er ingen tvivl om, at den store hollænder søger nye græsgange denne sommer, men spørgsmålet er bare, hvor han skifter hen. Der er i hvert fald nok bejlere til de Ligt, som blot skal bestemme sig for, hvilken klub han vil optræde for i den nye sæson. 

Liverpool er blandt mange andre blevet nævnt som en mulig destination, da det kunne forene Virgil van Dijk og de Ligt på klubplan, og det mener John Aldridge, at The Reds bør gå efter. 

- Virgil van Dijk og Matthjis de Ligt har skabt et fantastisk defensivt partnerskab på Hollands landshold, og jeg er ikke på, at de godt kunne tænke sig at videreudvikle det i Liverpool, sagde Aldridge til Irish Independent

- Alle spillere, som så, hvordan Liverpool vandt Champions League og så, hvordan byen gik amok efter, vil være en del af det, og de Ligt er den type spiller, som Klopp bør gå efter. Liverpool burde gå efter ham. 

De Ligt har udtalt, at han vil beslutte sig for sin fremtid, efter han har holdt en velfortjent ferie. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED