AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:07:2019 12:30
Operation Pogba: Solskjær vil gøre ALT for at beholde franskmanden

Ole Gunnar Solskjær vil gå rigtig, rigtig langt for at beholde Paul Pogba, skriver den spanske avis, AS.


Der er blevet sagt og skrevet rigtig meget af Paul Pogba denne sommer. 

Tidligere på dagen tirsdag udtalte spillerens agent, at han søger en snarlig løsning på Pogba-problematikken, efter franskmanden tidligere på sommeren udtalte, at han gerne ser, at han får lov at skifte væk fra klubben. 

I dag tirsdag er der præcis en måned til, at Premier League-sæsonen starter - og ingen ved, om Pogba på det tidspunkt er United-spiller, da klubber som Real Madrid og Juventus jagter spilleren, som Manchester United menes at ville have omkring £150 millioner for. 

Men ifølge den spanske avis, AS, så ønsker Ole Gunnar Solskjær at bruge Pogbas tilstedeværelse på Uniteds preseason-tour i Australien, Singapore og Kina til at overtale den 26-årige midtbanespiller til at blive. 

United-manageren mener efter sigende, at den positive atmosfære, som han har skabt i truppen kan føre til en stærk start på næste sæson - og at Pogba vil ændre mening. Solskjær har - umiddelbart - modsat José Mourinho, et godt forhold til Pogba, efter at have trænet ham på Uniteds reservehold i sin første tid i klubben. 

Pogba vendte tilbage til United søndag morgen forud for deres tur til Perth i Australien - til trods for rygter om, at han ikke ville møde op for at gennemtvinge et skifte. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED