Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:09:2020 22:51
"Op med kortet, Ashley": Newcastle afvises bud på to mio. kroner

Newcastle har netop fået afvist et bud på sølle to millioner kroner.


Newcastle skal af med lidt mere end 2 millioner kroner, såfremt de vil gøre sig forhåbninger om at hente den peruvianske midtbanespiller Rodrigo Vilca.

The Magpies' scouts mener at have fundet en joker i Peru, hvor de har anbefalet klubbens transferansvarlige at hente en 21-årig midtbanespiller ved navn Rodrigo Vilca, som til dagligt spiller i den peruvianske klub Deportivo Municipal.

Newcastle-fanatikeren og The Chronicle-journalist Lee Ryder erfarer via Twitter, at Newcastle nu har afsendt et bud på Vilca, men at det samtidig hurtigt er blevet afvist.

Ryder tilføjer, at buddet lød på 250.000 pund, hvilket i nutidens fodboldverden godt nok ikke er meget for en klub af Newcastles størrelse.

Vi er dog ved at lære Newcastle-ejeren Mike Ashley at kende, hvorfor det ikke synes sikkert, at han overhovedet vil forsøge sig med et nyt bud.

Ifølge Transfermarkt.de spiller Vilca på den centrale midtbanespiller, hvor han i den indeværende sæson er god for tre scoringer og tre assists i 10 optrædener for Deportivo Municipal.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED