Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:01:2022 08:27
Onsdagens rygtebørs: Tidl. Liverpool-profil på vej til Arsenal

Vi er klar med endnu en udgave af rygtebørsen.


Tielemans tiltrækker sig interesse fra PL-klubber
Kilde: Fichajes
 
Liverpool og Manchester City er de to klubber, som viser størst interesse for den 24-årige belgier, Youri Tielemans, der til daglig gør sig hos Leicester.
 
Kasper Schmeichels holdkammerat har været på kontrakt hos Leicester siden 2019, hvor han ankom fra den belgiske storklub Anderlecht.
 
Tielemans står i alt noteret for 47 A-landskampe for Belgien og var blandt andet med, da Danmark mødte Belgien ved EM-slutrunden i sommer.
 
Wijnaldum til Arsenal
Kilde: Sky Sports
 
Den tidligere Liverpool- og nuværende PSG-spiller Georginio Wijnaldum kan være på vej til Arsenal i dette transfervindue.
 
Der skulle være tale om en lejeaftale sæsonen ud for den 31-årige hollænder, som dermed ser ud til at vende tilbage til Premier League.
 
Midtbanedynamoen skiftede så sent i sommer til den franske hovedstad, men lurer altså allerede på et skifte.
 
Tre spillere på Arsenals ønskeliste
Kilde: The Athletic
 
Everton-angriberen, Wolves-midt Ruben Neves og Aston Villas Douglas Luiz er de tre spillere, der er på Artetas ønskeliste.
 
Der resterer blot fem dage tilbage af transfervinduen, så derfor får den spanske træner forholdsvist travlt, hvis alle tre underskrifter skal være på plads.
 
Ramsey fryses ude
Kilde: Il Bianconero
 
Walisiske Aaron Ramsey bliver frosset ude af Juventus-truppen, hvis et skifte ikke kommer i stand i denne måned.
 
Flere Premier League-klubber har været sat i forbindelse med den tidligere Arsenal-spiller - blandt andet Crystal Palace, Newcastle og Burnley.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE