AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:05:2022 08:39
Onsdagens rygtebørs: Guardiola klar med £30 millioner for PL-back

Vi giver her et overblik over dagens rygtebørs.


Manchester City er klar med £30 millioner for Cucurella
Kilde: Daily Mail

Pep Guardiola har angiveligt set sig varm på Marc Cucurella efter en flot sæson med Brighton og skulle være klar til at betale £30 millioner for venstrebacken.

Manchester United vil hente hollandsk midtstopper
Kilde: Football Insider

Sven Botman har længe været rygtet til AC Milan og skulle efter sigende være meget tæt på en aftale med Serie A-klubben, men det forlyder nu, at Manchester United vil forsøge at kapre handlen.

AC Milan skulle være klar til at betale £25 millioner for Lille-stopperen, men nu vil De Røde Djævle angiveligt gøre et forsøg.

Leicester vil hente Lookman permanent
Kilde: Daily Telegraph

Leicester og Brendan Rodgers er interesseret i at hente Ademola Lookman permanent, som i denne sæson har været udlejet fra RB Leipzig.

West Ham på rov hos nedrykker
Kilde: Daily Mirror

Emmanuel Dennis fra Watford er i søgelyset hos West Ham. Den 24-årige nigerianer har leveret flotte præstationer i denne sæson og ser ud til at kunne blive i Premier League.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE