AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:05:2019 19:23
Ombejlet målmandstalent rygtes til Liverpool

Hvis nogle kan, så er det Ugurcan. Den tyrkiske målmand har imponeret for Trabzonspor i denne sæson, og derfor er flere klubber interesseret i målmanden ifølge Ugurcan Cakirs agent.


Det er altid i agenternes interesse, at deres klienters navne holdes varme. Ugurcan Cakirs navn er i øjeblikket varmt, efter målmanden har stået en god sæson i det tyrkiske.

Cakirs agent hævder, at han har været i kontakt med Liverpool med hen blik på et fremtidigt skifte.

- Alle hold har scouts, og nogle af dem følger Ugurcans kampe. Jeg ved, at Lille og Schalke følger ham. Liverpool er også interesseret, og Liverpools officials har snakket med os, men de er endnu ikke kommet med noget tilbud, siger Cakirs agent Erdi Kirkpinar ifølge den tyrkiske avis Ajansspor.

Jurgen Klopp er også godt dækket ind på målmandspladsen, da tyskeren råder over Allison. Klopp skulle immervæk lede efter en ny andenholdsmålmand, da Simon Mignolet skulle være på vej væk.

Det skulle angiveligt være her, at Cakir kommer ind i billedet.

Den 23-årige målmand, som for kort siden blev udtaget til det tyrkiske landshold, har kontrakt med Trabzonspor indtil 2021.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED