AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:05:2019 18:25
Ole Gunnar Solskjær har sin indkøbsliste klar: Disse syv spillere står på den

Manchester United og Ole Gunnar Solskjær er klar til bringe nye spillere ind til sommer. Manageren har angiveligt afleveret en liste med syv spillere til Glazer-familien.


Manchester United har langt fra præsteret på niveau med de bedste engelske klubber i denne sæson, hvilket naturligvis ikke lever op til den store klubs forventninger, derfor er de klar til at forstærke sig gevaldigt i det kommende vindue.

Samtidig er der spillere, der forlader United, hvor det allerede er offentliggjort, at Ander Herrera forlader klubben efter denne sæson. David de Gea, Alexis Sanchez, Romelu Lukaku, Paul Pogba og Juan Mata er spillere, der kan følge i Herreras fodspor.

Ifølge the Evening Standard har United-manager Ole Gunnar Solskjær afleveret sin indkøbsliste til Glazer-familien. Listen skulle inkludere syv spillere, som Solskjær ønsker at sikre sig i sommerens transfervindue.

En ny kantspiller står højt på ønskelisten. Swanseas Daniel James er et af ønskerne fra Solskjær, og han skulle angiveligt være tæt på et skifte til United.

Det er heller ingen hemmelighed, at United gerne ser stortalentet Jadon Sancho skifte til klubben, men det er måske mere et håb end et realistisk mål for Solskjær.

På centerforsvarspositionen er United også på udkig, her har de Leicesters Harry Maguire og Napolis Kalidou Koulibaly på listen.

De tre sidste på Solskjærs indkøbsliste er Evertons Idrissa Gana Gueye, Sportings Bruno Fernandes og Benficas unge Joao Felix.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED