Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Øjner Alonso: Bayern har allerede kontaktet Leverkusen

Af Morten Bruun Jørgensen
21.02.2024 Kl. 13:30

Bayern München hviler ikke på laurbærrene og har derfor allerede rettet henvendelse til Leverkusen vedrørende Xabi Alonso. 

Den spanske træner er udset som Bayern Münchens afløser for Thomas Tuchel, som stopper i klubben efter denne sæson. 

Meldingen fra den tyske Sky Sports-journalist Florian Plettenberg er, at Bayern München allerede har forhørt sig om Alonso hos Leverkusen. 

På nuværende tidspunkt er Alonso dog 100 procent fokuseret på at gøre sæsonen færdig hos Leverkusen, der endnu ikke har tabt en eneste kamp hele sæsonen. 

Der er dog slet ikke nogen tvivl om, at Alonso er den manager, som Bayern München vil have fingrene i, og det er skidt nyt for Liverpool. The Reds vil også have Alonso til sommer, når Jürgen Klopp forlader klubben. 

Ikke kun Alisson: Liverpool-stjerner har problemer

Ifølge Fabrizio Romano har Alonso ikke nogen frikøbsklausul i sin kontrakt med Leverkusen. Til gengæld vil han dog få lov til at forlade klubben, hvis han beslutter sig for at ville videre. I det tilfælde vil Liverpool, Real Madrid eller en anden klub dog være nødt til at betale en transfersum til Leverkusen. 

42-årige Alonso blev ansat i Leverkusen den 5. oktober 2022. Siden dengang har han stået i spidsen for den tyske klub i 69 kampe. Her er det i gennemsnit blevet til 2,16 point pr. kamp. 

Lige nu er Leverkusen otte point foran Bayern München i Bundesligaen. Derudover er klubben stadig med i Europa League og den tyske pokalturnering. 

Annonce