AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:06:2019 13:07
OFFICIELT: West Ham henter 23-årig driblekonge for 200 millioner

West Ham har netop annonceret, at man har hentet Pablo Fornals fra Villarreal.


West Ham har netop annonceret, at man har hentet klubbens tredje signing denne sommer, nemlig Pablo Fornals fra Villarreal.

BBCs Simon Stone skriver, at handlen er værd £24 millioner, hvilket gør den 23-årige spanier til klubbens næstdyreste signing nogensinde - kun overgået af Felipe Anderson.

Den kreative og teknisk dygtige offensive midtbanespiller har underskrevet en femårig kontrakt med The Hammers, der har option på at kunne forlænge kontrakten med yderligere ét år.

Fornals spillede hele 50 kampe for Villarreal sidste sæson og scorede fem mål samt lavede seks assists i processen.

Det har gjort ham fortjent til en plads på det spanske U21-landshold, som spiller EM denne sommer. Fornals udtaler i forbindelse med skiftet, at han er glad for få styr på sin fremtid inden slutrunden.

- Jeg er virkelig glad for at være en del af West Ham.  Jeg er lykkelig for muligheden, jeg er blevet tildelt, fortæller Fornals, der ikke lægger skjul på, at Manuel Pellegrini var en stor del af årsagen til, at han valgte The Hammers.

- Manuel var en stor indflydelse, for han er blandt de bedste trænere i verden, og hvem ønsker ikke at arbejde for folk som det?

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED