Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:04:2021 10:45
OFFICIELT: United-profil er smittet med COVID-19

Manchester United bekræfter på sin hjemmeside, at Eric Bailly er blevet smittet med COVID-19.


Da Manchester United offentliggjorde sin startellevere til søndagens sene kamp imod Brighton, blev der atter pustet til spekulationerne omkring Eric Baillys fremtid. Ivorianeren var nemlig slet ikke inkluderet i spillertruppen, og forud for kampen havde der ikke være nogle meldinger om en skade.

Nu viser det sig så, at den ivorianske midterforsvarer er smittet med COVID-19. Det skriver Manchester United på sin hjemmeside.

- Desværre går der et stykke tid, før vi får Bailly at se på banen igen. Han har været væk med det ivorianske landshold og testede positiv for COVID-19, så han er endnu ikke landet på engelsk grund, forklarer Ole Gunnar Solskjær.

Bailly nærmer sig sin kontrakts sidste 12 måneder og bliver rygtet væk fra Old Trafford i øjeblikket, da han angiveligt ikke er tilfreds med ikke at være garanteret starter sammen med Harry Maguire.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED