Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:05:2021 19:43
OFFICIELT: UEFA tager ni Super League klubber til nåde - men det koster

UEFA har netop offentliggjort et interessant skriftstykke på deres officielle hjemmeside.


Det er sjældent, at UEFA tiltræder i en positiv og inkluderende sammenhæng, og når de gør, er der som regel en bagtanke med det.

Det er med al sandsynlighed også denne gang, men ikke desto mindre er UEFA for en gangs skyld også ude på noget godt.

På deres officielle hjemmeside bekræfter de i dag, at de har 'godkendt reintegration' af ni klubber fra Super League til at fortsætte med at deltage i Champions League.

Ydermere tilføjer forbundet, at de har til hensigt sammen med de ni tilbagevendte klubber at indsamle 15 millioner euro til fordel for børn og unge i fodboldmiljøer rundt omkring i verden.

Projektet har ifølge UEFA til hensigt at vise 'goodwill', hvilket samtidig fungerer som en form for straf for de klubber, der sidste måned valgte at skrive under på Super League formatet.

UEFA tilføjer, at de ni benådigede klubber er gået med til at få beslaglagt fem procent af deres respektive indtægt fra dette års Europa- og Champions League sæson.

De følgende klubber, der er blevet godkendt tilbagevendelse til Champions League er:

AC Milan, Atletico Madrid, Arsenal, Chelsea, Inter, Liverpool, Manchester City, Manchester United og Tottenham.

Den troværdige journalist Simon Stones erfarer, at Uniteds ejere, Glazer familien, vil betale Manchester Uniteds del af bidraget til de 15 millioner euro. Beløbet vil altså ikke trækkes fra klubbens budget.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED