Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:06:2022 17:07
OFFICIELT: Tysker forlænger med Brighton

Pascal Gross forlænger sin kontrakt med Brighton.


Tyske Pascal Gross har sat sin underskrift på en kontrakt med Brighton, så de to parter nu har papir på hinanden frem til sommeren 2024.

Det har Brighton offentliggjort på klubbens hjemmeside denne fredag.

Dermed vil Gross' ophold i klubben i alt strække sig til syv år ved kontraktens udløb.

- Jeg er tilfreds med, at Pascal og klubben nu har skrevet under. Han har været en nøglespiller gennem klubbens tid i Premier League og for mig i min tid som cheftræner, lyder det fra Graham Potter.

- Han er utrolig professionel, både på og udenfor banen. Som en af de ældre spillere i omklædningsrummet, er han et godt eksempel for vores unge spillere, og han har igen i denne sæson vist os, at han er et vigtigt medlem af truppen og en nøglespiller på banen.

Pascal blev Brightons første signing, da klubben i 2017 sikrede sig oprykning til Premier League. Han skiftede til fra tyske Ingolstadt.

I den netop overståede sæson, sluttede Brighton på en niendeplads med fem point op til europæisk kvalifikation.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE