AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
31:01:2023 23:52
OFFICIELT: Tottenham køber tidligere City-spiller - Her er detaljerne

Tottenham har skrevet kontrakt med en forsvarsspiller, der har kostet klubben mange penge.


Så lykkes det endelig for Tottenham.

Klubben har netop bekræftet, at Pedro Porro er blevet købt fri af sin kontrakt med portugisiske Sporting, og han har nu underskrevet en kontrakt med The Lilywhites. 

I første omgang lejes han resten af sæsonen, men Tottenham har en obligatorisk købsklausul, der træder i kraft til sommer. 

Frikøbsklausulen for den spanske højre back lød på 335 millioner kroner, som er blevet udløst, og dermed bliver Porro en af de dyreste forsvarsspillere, som London-klubben har købt gennem tiden.

23-årige Porro skiftede i sommerens transfervindue permanent til Sporting efter at have været udlejet til klubben fra Manchester City.

LÆS OGSÅ: FØLG TRANSFERVINDUET LIVE

Manchester City endte med at tabe omkring 30 millioner kroner på Porro, som aldrig nåede at spille for The Citizens, da han skiftede til Sporting, men samtidig sikrede klubben sig en videresalgsklausul. Derfor ender Manchester City med at få godt 85 millioner for Porro til sommer. 

Hos Tottenham er han udset til at skulle være klubbens førstevalg på positionen som højre wingback.

Porro er noteret for én landskamp for Spanien, og han får trøje nummer 23 i Tottenham.

LÆS OGSÅ: Transferoverblik: Januar 2023


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE