Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:09:2020 18:46
OFFICIELT: Spurs henter Real Madrid-spiller for 225 mio.

Sergio Reguilon er nu officielt ny Tottenham-spiller.


Hvor Manchester United tøvede, slog Spurs til. Tottenham har nu officielt præsenteret 23-årige Sergio Reguilon som sin nyeste signing efter at have indgået en aftale værd €30 millioner med Real Madrid.

Den spanske venstreback skriver under på en femårig aftale med Londonklubben, men det bliver spændende at se, om han ser den til ende.

Modsat Manchester United var Tottenham nemlig villige til at inkludere to klausuler i handlen, som gør det muligt for Real Madrid at hente Reguilon tilbage.

Først og fremmest får Real Madrid en tilbagekøbsklausul på omkring €45 millioner. Samtidigt har en anden klausul den effekt, at Tottenham skal give Los Blancos muligheden for at matche ethvert fremtidigt bud, som andre klubber måtte afgive på den spanske forsvarer.

Sergio Reguilon bliver Tottenhams fjerde signing denne sommer.

- Tottenham har verdensklasse spillere og en verdensklasse træner. Jeg kan ikke vente med at komme i gang, siger Reguilón i et video-interview på klubbens TV-kanal.
 
- Jeg har kun set stadion på billeder, og det ser sindssygt ud. Fansene bliver nødvendige, så de kan levere den atmosfære, der skal til, for at vi kan levere, lyder det endvidere fra Reguilón.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED