AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:01:2018 12:45
Officielt: Spansk stortalent underskriver Manchester United-kontrakt

Arnau Puigmal har i dag skrevet under på sin første professionelle kontrakt med Manchester United.


Arnau Puigmal har i dag skrevet under på sin første professionelle kontrakt med Manchester United, efter han tidligere på ugen fyldte 17 år. 

De Røde Djævle hentede Puigmal til klubben sidste sommer fra Espanyol, og midtbanespilleren fik en drømmestart for englænderne, da han scorede i sin debut for U18-holdet. 

I Manchester United har man da også store forventninger til spanieren i fremtiden: 

- Arnau har imponeret os allesammen, siden han kom til klubben. Han har en fantastisk vilje og en lyst til at lære. Han har hurtigt lært engelsk, hvilket vil hjælpe ham meget i fremtiden. Det er tydeligt, at han har evnerne til at blive en topspiller, siger klubbens akademichef, Nicky Butt. 

Arnau følger dermed i fodsporene på Aliou Traore, Aidan Barlow og Angel Gomes, der også har skrevet under på en kontrakt med Manchester United inden for den seneste måned. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED