AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:03:2023 09:03
OFFICIELT: Roy Hodgson er tilbage i Premier League

Den 75-årige manager vender tilbage til trænergerningen.


Patrick Vieira blev for nylig smidt på porten som manager hos Crystal Palace.

Det blev præstationen i den første kamp uden ham dog ikke bedre af, for klubben fra Selhurst i det sydlige London tabte med 1-4 til lokalrivalerne fra Arsenal i caretaker Paddy McCarthys første kamp ved roret.

Derfor har man nu besluttet sig for at ansætte Roy Hodgson, der tidligere har været manager i klubben. Det har The Eagles netop bekræftet.

Han er blevet ansat som manager for resten af sæsonen.

Dermed vender 75-årige Hodgson tilbage til trænergerningen, efter senest at have været på kontrakt hos Premier League-nedrykkerne Watford i perioden fra januar 2022 til maj 2022.

LÆS OGSÅ: Tirsdagens rygtebørs: Her er Tottenhams krav for Kane-salg

Hodgson skal forsøge at sikre overlevelse til Palace-mandskabet, som er uden sejr i de seneste 13 kampe.

Særligt bør Hodgson bekymre sig om offensiven, da klubben blot har nettet seks gange i de seneste 12 Premier League-kampe.

Hodgson, der har en fortid hos et væld af klubber, heriblandt F.C. København, havde stor succes med Palace i perioden fra 2017 til 2021, og det er forhåbningen, at noget af magien vender tilbage under den ellers pensionsmodne manager.

LÆS OGSÅ: Absurd scenarie: Sådan kan Liverpool misse CL trods fjerdeplads


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE