AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
29:06:2022 20:05
OFFICIELT: Romelu Lukaku vender retur til Inter - her er detaljerne

Romelu Lukaku sendes tilbage til Inter.


Den belgiske angriber Romelu Lukaku er at finde i Inter i den kommende sæson.

Inter har her til aften bekræftetet signingen af belgieren.

Angriberen, der er ejet af Chelsea, fik aldrig tingene til at klikke i den forgangne sæson, og et mærkværdigt interview med Sky Sport Italia omkring årsskiftet, gjorde ikke forholdet til klubbens fans nemmere.

I interviewet gjorde Lukaku det klart, at han gerne så en retur til sin gamle arbejdsgiver, Inter - og helst så hurtigt som muligt.

Her havde han en succesfuld tid, hvor det blandt andet lykkedes at vinde Serie A-titlen i 2020/21-sæsonen.

Lukaku kan angiveligt imødese en lønnedgang på hele 30 procent, hvor han går fra 10 millioner pund om året til syv millioner pund om året ifølge Sky Sports oplysninger.

Inter betaler 8 millioner euro for at leje ham hele sæsonen. Derudover er der også præstationsbaserede bonusser i aftalen, som endnu ikke er defineret.

Den normalt velinformerede transferjournalist Fabrizio Romano mener at vide, at der ikke er nogen købsobligation i lejeaftalen.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE