AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:01:2023 12:25
OFFICIELT: PSV Eindhoven lejer Premier League-angriber

PSV Eindhoven har sikret sig en offensiv forstærkning i Premier League.


I sommer skiftede Fábio Silva til belgiske Anderlecht på en lejeaftale, men den er nu ophørt, for portugiseren skal i stedet gøre sæsonen færdig hos PSV Eindhoven i Holland.

På sin hjemmeside har den hollandske storklub oplyst, at man har indgået en lejeaftale med den 20-årige angriber.

- Fábio er en alsidig angriber, som kan spille forskellige positioner oppe foran. Han giver os ekstra muligheder, og vi er rigtig glade for det, siger PSV-sportsdirektør Marcel Brands.

LÆS OGSÅ: Power Ranking: Sæsonens ti bedste spillere

LÆS OGSÅ: Transferoverblik: Januar 2023

Portugiseren er ejet af Wolverhampton, hvor han dog fortsat ikke har formået at slå til siden sit skifte fra Porto i september 2020.

Han nåede at score 11 mål i 32 kampe for Anderlecht, og nu skal han forsøge at vinde det hollandske mesterskab med sin nye klub.

PSV Eindhoven meddeler samtidig, at klubben er blevet enig med Wolverhampton om at opsige lejeaftalen med Ki-Jana Hoever, som ikke har fået særlig meget spilletid.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE