AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:11:2022 11:06
OFFICIELT: Pep Guardiola forlænger med City - her er detaljerne

Det bekræfter Manchester City.


Flere aviser i går - onsdag - kunne melde, at Pep Guardiola var tæt på at forlænge sin nuværende kontrakt.

Nu er den officiel.

Det oplyser Manchester City på deres hjemmeside.

Efter sigende er spanieren blevet enige om en toårig kontraktforlængelse med klubben, der binder ham indtil sommeren 2025.

Aftalen vil dog være struktureret som en første etårig aftale, hvor både klubben og Guardiola har en option på yderligere en sæson.
 
Dete betyder, at begge parter kan vælge at afslutte den tidligere, hvis de ønsker det.

Pep Guardiola siger til klubbens hjemmeside:

- Jeg er så glad for, at jeg fortsætter hos Manchester City i to år endnu. Fra første dag følte jeg, at det var noget særligt at være her. Jeg kan ikke være et bedre sted. Jeg har stadig følelsen af, at vi kan opnå mere sammen, og derfor vil jeg gerne blive og fortsætte med at kæmpe for trofæer, siger han til Citys hjemmeside. 

Foruden Manchester City, har Guardiola også haft ansvaret for FC Barcelona og FC Bayern München.

Pep Guardiola kom til den blå del af Manchester i 2016, hvor han siden har vundet Premier League fire gange, én FA Cup og fire League Cups. 
 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE