Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:11:2021 11:31
OFFICIELT: Ole Gunnar Solskjær er færdig i Manchester United

Manchester United og Ole Gunnar Solskjær er blevet enige om at opsige samarbejdet.


Nu gik den ikke længere for Ole Gunnar Solskjær.

Den norske manager har fået sin sidste kamp i spidsen for De Røde Djævle.

Lørdag aften meldte flere journalister, at Ole Gunnar Solskjær og Manchester United var blevet enige om at opsige samarbejdet - nu er det en realitet.

På klubbens hjemmeside oplyser Manchester United, at man har opsagt samarbejdet med Ole Gunnar Solskjær.

- Ole vil altid være en legende i Manchester United, og det er med stor ærgrelse, at vi har truffet denne svære beslutning. Selvom de seneste uger har været skuffende, så glemmer vi ikke alt det arbejde, han har lavet de seneste tre år, hvor han har genobygget fundamentet til fremtidig succes, oplyser klubben.

- Michael Carrick tager over i de kommende kampe, mens klubben arbejder på at finde en midlertidig manager for resten af sæsonen.

Efter 12 kampe står der 17 point på kontoen, og det var altså 1-4-nederlaget til Watford, der fik Manchester United-ledelsen til at sige 'nok er nok'. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE