AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:07:2018 23:00
OFFICIELT: Liverpool henter Alisson i rekordhandel

Alisson Becker er netop blevet præsenteret som ny Liverpool-spiller for en rekordstor transfersum.


Så fik Liverpool endelig målmanden, som så længe har været rygtet til Anfield - Alisson Becker er nemlig netop blevet offentliggjort som ny spiller for The Reds.

Ifølge en række engelske medier har Liverpool købt den 25-årige brasilianske målmand for et beløb på £58,5 millioner plus £9 millioner i bonusser - så sammenlagt £67,5 millioner, når alt er betalt.

Det er det største beløb, en klub nogensinde har betalt for en målmand. Den forrige verdensrekord var Ederson til Manchester City for £35 millioner, men Liverpools nyeste signing blæser det beløb af banen, der er næsten dobbelt så stort.

- Jeg er virkelig glad. Det er en drøm, der er gået i opfyldelse. I kan være helt sikre på, at jeg vil give alt, siger Alisson til klubbens hjemmeside.

Til gengæld sikrer Liverpool positionen i målet, som længe har lignet et svagt punkt for Merseyside-klubben, mange år i fremtiden, da Alisson har underskrevet en seksårig kontrakt med klubben.

Det forventes, at Alisson stryger direkte ind på holdkortet og erstatter Loris Karius i startopstillingen for The Reds. 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED