Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:09:2020 14:59
OFFICIELT: Leicester sælger angriber til Trabzonspor

Leicester har solgt angriberen Fousseni Diabaté til Süper Lig-klubben Trabzonspor.


Den bedste tyrkiske række er efterhånden blevet det mest almindelige springbræt at lande på, hvis man som spiller har skuffet i Premier League.

De seneste sæsoner har set spillere som Vincent Janssen, Roberto Soldado, Steven Caulker, Alvaro Negredo og Mohamed Elneny alle vende en tur forbi Süper Lig for at få karrieren tilbage på sporet.

Og det er netop, hvad angriberen Fousseni Diabaté agter at gøre.

Angriberen skiftede til Leicester tilbage i januar 2018, og selvom han scorede to mål i sin debut i en Cup-kamp mod Peterborough, er det gået helt galt sidenhen.

Diabaté har ikke scoret siden, mens han nærmest heller ikke har fået nogle kampe, da han i stedet har været udlejet de seneste 18 måneder.

Nu har angriberen i det mindste fået sikret sig en permanent kontrakt et sted, hvor han er lovet spilletid.

Det står klart, efter Leicester har bekræftet på deres hjemmeside, at de har solgt spilleren Fousseni Diabaté til den tyrkiske klub Trapzonspor.

24-årige Diabaté blev i 2018 hentet til Leicester fra Ligue 2-klubben Ajaccio for cirka to millioner pund.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED