AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
29:03:2023 11:26
OFFICIELT: To legendariske trænere er optaget i Hall of Fame

Det annoncerer Premier League onsdag.


Den tidligere Manchester United-manager Sir Alex Ferguson er sammen med Arsene Wenger, der i mange år havde ansvaret for Arsenal, i dag blevet optaget i Premier Leagues Hall of Fame.

Det skriver Premier League på sin hjemmeside.

Den i dag 81-årige Ferguson er den mest succesfulde manager i Premier Leagues historie med i alt 13 ligatitler.

LÆS OGSÅ: Erling Haaland efterforskes af politiet

- Det er en ære at modtage en sådan anerkendelse som denne. Det handler dog ikke kun om mig som person. Det handler om jobbet hos Manchester United, og det bånd, der blev knyttet over mange år, så jeg er også stolt på vegne af klubben, staben og mine spillere. Mit job bestod i at sende tilhængerne glade hjem. Uniteds historie og mine egne forventninger var, hvad der drev mig, siger skotten.

Wenger vandt tre ligatitler i løbet af sin 22 år lange periode hos Arsenal, hvor det blev til et mesterskab i 2003/04-sæsonen, der bedst af alt huskes tilbage på som den sæson, hvor The Gunners gik ubesejrede igennem alle 38 kampe. Faktisk varede stimen 49 kampe, inden Arsenal måtte indkassere et nederlag.

- Jeg vil gerne kendes som en, der elskede Arsenal, som respekterede klubbens værdi og efterlod klubben i en position, hvor den kunne vokse og blive endnu større. 

- At dele denne pris med Sir Alex er en stor ære for mig. Det er som to boxere (hunderace, red.), der slås som åndssvage og går langt sammen. I sidste ende har man respekt for hinanden, og dette er en god mulighed for at mødes med ham, dele en god vin og dele ud af alle minderne, siger Wenger.

Sidste år blev Sergio Agüero, Didier Drogba, Vincent Kompany, Wayne Rooney, Peter Schmeichel, Paul Scholes, Patrick Vieira og Ian Wright alle tilføjet til Hall of Fame.

LÆS OGSÅ: De har afgivet kæmpe bud på Bellingham


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE