AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:06:2019 15:16
Officielt: Kyle Walker forlænger kontrakten med Manchester City

Kyle Walker har sat sin underskrift på en ny aftale med Manchester City.


For to år siden blev Kyle Walker kortvarigt verdens dyreste forsvarsspiller, da han blev købt i Tottenham, og han har sidenhen været fast mand på højre back for Manchester City.

Nu ligger det fast, at han også kan komme til at være hos de engelske mestre helt frem til sommeren 2024. Så lang er den nye kontrakt, han har skrevet under på hos the Citizens.

- Jeg er begejstret for at have underskrevet en ny kontrakt. At spille for Manchester City har været alt, jeg havde håbet på – og mere til. Det var en let beslutning. Jeg vil kæmpe med om trofæer og spille på det højeste niveau, og jeg føler, jeg har forbedret mig meget som spillet gennem min tid her, fortæller Kyle Walker til Manchester Citys hjemmeside.

- Klubbens vision – både på og udenfor banen – matcher mine perfekt, og jeg ser frem til at tilbringe de næste fem år her, hvor jeg håber på at vinde mere sølvtøj.

Til den kommende sæson kan Kyle Walker komme til at få en skarp konkurrent på højre back i form af portugisiske Joao Cancelo, som sættes i forbindelse med et skifte til Manchester City.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED