AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:09:2022 18:36
OFFICIELT: Harvey Elliott er månedens spiller i Liverpool

Harvey Elliott er blevet kåret som månedens spiller i Liverpool.


For første gang nogensinde er Harvey Elliott blevet kåret til månedens spiller i Liverpool.

Den unge midtbanespiller har fået prisen, der dækker over både august og september, og han har vundet den foran Roberto Firmino og Luis Diaz, som fik næstflest og tredjeflest stemmer blandt fansene.

Elliott spillede en stor rolle for Liverpool i de første to måneder af sæsonen, hvor han startede inde i alle otte kampe, og han fik også scoret sit første Premier League-mål.

Artiklen fortsætter under videoen

- Jeg vil ikke kalde mig selv for fast mand endnu, men jeg har startet nogle kampe, og jeg tror, at jeg har spillet i alle kampe denne sæson.

- At kunne sige, at jeg har formået det indtil videre i sæsonen er rigtig stort, men jeg bliver ved med at kigge frem mod nye mål, siger Elliott.

I morgen kan der være endnu en startplads i vente for Elliott, som sammen med Liverpool-mandskabet får besøg af Brighton.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE