AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:05:2023 10:20
OFFICIELT: Han er Chelseas nye direktør

Chelsea har tirsdag præsenteret en ny administrerende direktør.


Chelsea har tirsdag præsenteret Chris Jurasek som klubbens nye administrerende direktør.

Det meddeler klubben på sin hjemmeside.

Jurasek vil få ansvaret for alle forretningsområder, der vedrører klubben, og han vil referere til de to sportsdirektører, Laurence Stewart og Paul Winstanley, der beholder ansvaret for det sportslige område.

- Jeg er meget glad for at komme til Chelsea. Det er en klub, som er elsket og fulgt over hele verden. Jeg er enormt stolt af at føre klubben i det næste kapitel i en rig historie. 

- Vi har store muligheder for at udvikle os på og uden for banen, og at engagere os med vores exceptionelle fans i både London og hvor end de støtter os fra. 

- Jeg ser frem til at arbejde tæt sammen med vores ejere, ledere og alle omkring klubben, lyder det fra Jurasek til klubbens hjemmeside.

Samtidig meddeles det, at Tom Glick, der tidligere har været såkaldt 'president of business', har besluttet sig for at trække sig fra sin rolle for at søge andre udfordringer.

Er du Premier League-ekspert? Tag quizzen om 2022/23-sæsonen her!


TOPHISTORIER LIGE NU

1. Roy Keane slagter United-stjerne: "Få ham væk!"

2. Færdig efter 12 år: "Han burde have forladt United for længe siden"

3. Nye meldinger: Messi har tilbud fra Premier League

4. Europæisk storklub vil hente Martin Ødegaard

5. Tak, men nej tak: Liverpool afviser bud


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE