AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:07:2020 11:31
OFFICIELT: Everton sælger angriber til Ligue 1-klub

Fraser Hornby er officielt skiftet til Stade de Reims.


Fraser Hornby nåede at spille én kamp for Evertons førstehold i Europa League, men flere blev det heller ikke til; Den 20-årige skotske angriber har nemlig forladt The Toffees til fordel for Ligue 1-klubben Stade de Reims for £1,8 millioner.

Det seneste år har den unge angriber tilbragt i belgiske Kortijk, hvor han scorede tre gange i 12 kampe for klubben. Han står også noteret for seks scoringer i 13 kampe for Skotlands U21-landshold.

Men når chancen for at slå igennem for førsteholdet, hvor Dominic Calvert-Lewin og Richarlison sidder tungt på pladserne, må man jo opsøge spilletiden hos en anden klub.

- Det er et godt projekt og en god mulighed. Jeg er frisk på at opdage en ny kultur og en anden liga, siger Hornby i forbindelse med skiftet.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED