AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:08:2022 22:05
OFFICIELT: Everton henter tidl. Liverpool-spiller

Han bliver Evertons fjerde sommersigning.


Den engelske landsholdsspiller Conor Coady har mandag underskrevet en kontrakt med Everton.
 
Det oplyser The Toffees på klubbens hjemmeside.
 
Coady skifter på et sæsonlangt lejeophold til Everton fra Wolves, og der indgår efter sigende en købsoption i aftalen.
29-årige Coady kommer fremover til at bære nummer 30 på Goodison Park.
 
Han bliver Everton-manager Frank Lampards fjerde signing denne sommer, idet klubben allerede har hentet James Tarkowski, Rúben Vinagre og Dwight McNeil.
 
- Det er utroligt at kunne skifte til Everton. Lige så snart, jeg hørte om interessen fra manageren, men også fodboldklubben i sig selv, ville jeg gerne være en del af det med det samme, siger Coady i et interview med Everton TV.
 
Også Frank Lampard er begejstret over tilgangen.
 
- Vi er glade for at kunne bringe en spiller af Conors kaliber og erfaring til Everton, og han passer ind til den måde, holdet gerne vil spille på, siger den tidligere Chelsea-spiller og -manager.
 
Coady har spillet 196 ud af 198 mulige kampe for Wolves i løbet af de seneste fem sæsoner. Han skiftede til klubben fra Molineux i sommeren 2015 og har en fortid som Liverpool-spiller bag sig.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE