AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:04:2019 16:53
Officielt: Everton henter dansker i Lyngby

Everton har hentet 16-årige Sebastian Kristensen efter længere tids nøje overvejelse.


Jens Odgaard, Jacob Bruun Larsen og Yussuf Poulsen. Listen er lang over talentfulde professionelle danskere, som tidligere har optrådt for Lyngby.

Nu har Københavner-klubben endnu en gang sendt en guldfugl videre, da blot 16-årige Sebastian Kristensen skifter til Everton med øjeblikkelig virkning.

Det fortæller Lyngby i en pressemeddelelse:

- Vi er glade for Sebastians udvikling og hans hårde arbejde, der nu bærer frugt i form af et flot skifte. Samtidig er vi stolte over, at vi igen har været med til at udvikle en spiller, der er interessant for klubber på øverste niveau, siger sportschef Birger Jørgensen.

Sebastian Kristensen, som er forsvarsspiller, vil tilslutte sig Evertons ungdomsakademi, hvor det forventes, at han vil være omkring klubbens U23-hold.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED