Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:04:2021 11:26
OFFICIELT: Endnu en Real Madrid-stjerne tester positiv for COVID-19

Real Madrid er blevet ramt af et nyt smittetilfælde forud for onsdagens returkamp i Champions League imod Liverpool.


Sergio Ramos var i forvejen tvivlsom til onsdagens returkamp imod Liverpool, men nu står det klart, at spaniernes anfører ikke kommer i aktion på Anfield. Real Madrid har tirsdag eftermiddag meldt ud, at den 35-årige forsvarer er blevet smittet med COVID-19.

Forud for det første møde mellem de to europæiske giganter var det forsvarsmakkeren Raphael Varane, der blev konstateret smittet med coronavirus. Han sidder derfor også over til returkampen onsdag, hvor man næsten må formode, at Zinedine Zidane atter stiller med Eder Militao og Nacho i det centrale forsvar.

Derudover er Real Madrid også uden Lucas Vazquez, der blev skadet i weekendens El Clasico-sejr, mens Eden Hazard ikke er blevet dømt klar i tide til at tage del i storkampen.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED