Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:04:2021 07:43
OFFICIELT: De engelske storklubber er med i Super League

The Big Six-klubberne har lidt over midtnat dansk tid bekræftet, at de er en del af den nye Super League.


Manchester United, Manchester City, Tottenham, Arsenal, Chelsea og Liverpool er blandt de 12 europæiske storhold, som er gået sammen om at stifte en ny europæisk turnering - lige nu kendt som Super League.

Nyheden slap ud i går eftermiddag, men nu har de engelske storhold selv annonceret på egne hjemmesider, at de ganske rigtigt er med i planlægningen og etableringen af en ny liga for de europæiske elitehold. Det gjorde det kort efter midnat.

Meldingerne om den nye turnering er flere steder blevet mødt med både vrede og foragt, da de involverede klubber beskyldes for at være styret af grådighed. UEFA og en række nationale ligaer har reageret stærkt ved at varsle karantæne fra Europa League og Champions League, og i værste fald risikerer The Big Six nu at blive sparket ud af Premier League.

I klubbernes fælles pressemeddelelse skriver de ellers, at de ser frem til at samarbejde med UEFA og FIFA om et partnerskab i fremtiden, men hidtil har både det europæiske- og det internationale fodboldforbund fordømt Super League.

Her kan du se en bid fra pressemeddelelsen, som næsten ordret går igen på hver af Big Six-klubbernes hjemmeside. Her fra Manchester Citys:


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE