Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:09:2020 13:40
OFFICIELT: Dansker køber engelsk klub - vil føre dem i Premier League

Det er nu en realitet, at Thomas Sandgaard har købt Charlton Athletic.


Det har været under opsejling i et stykke tid, men nu er det en realitet. 

Danske Thomas Sandgaard har købt den engelske League 1-klub, Charlton Athletic. 

Der afslører danskeren på sin Twitter-profil.

- I dag er dagen. Vi gjorde det umulige. Vi triumferede, og vi gjorde det kun pga. jer (Charlton-fans, red). Tak for jeres passion og tålmodighed. Der er ingen klub uden jer. Vi er Charlton Athletic Football Club. Lige fra start har jeg følt, at vi har været sammen om det. Jeg er ydmyg for jeres støtte og beæret over at være officielt en del af Charlton-familien, skriver han i et åbent brev til fansene på Twitter.

- Jeg vil ikke skuffe jer. Jeg kan love jer, at vi kun er startet.

Thomas Sandgaard er ejer og direktør af medicinal-firmaet, Zynex, der er vurderer til at være flere milliarder kroner værd. I 2019 omsatte virksomheden for omkring 300 millioner kroner.

Charlton rykkede i sidste sæson end i League Two, men danskeren har store ambitioner, og han har tidligere udtalt, at han vil lave en 'Leicester' med Charlton og i fremtiden spille europæisk fodbold.

London-klubben har ikke kun en dansk ejer. De er også sponsoreret af det danske sportsbrand, hummel.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED