AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:06:2023 11:29
OFFICIELT: Dansk duo vender tilbage til Premier League

FC Nordsjælland vinker farvel til to spillere, der vender tilbage til Premier League.


FC Nordsjælland slutter på andenpladsen i denne sæson af Superligaen.

Undervejs i sæsonen har de haft lejet de to Premier League-spillere, Emiliano Marcondes og Mads Bidstrup fra henholdsvis Bournemouth og Brentford.

 

De vender nu tilbage til deres respektive klubber i Premier League, oplyser FC Nordsjælland på klubbens hjemmeside.

- Emiliano har været med til at sætte nye standarder for, hvad der kan lade sig gøre i FC Nordsjælland ved at komme hjem til os fra en Premier League-klub. Der skal lyde en kæmpe tak for det, han har nået at bidrage med, hvilket var vigtigt, så længe han kunne spille. Både han og vi er utrolig ærgerlige over, at han ikke kunne leve opholdet ud til fulde på grund af sin skade, men han har givet en masse alligevel uden for banen.

- Det har været en fantastisk rejse, som heldigvis kom til at vare længere, end vi troede var muligt. Det lå jo ikke i kortene, at han skulle komme tilbage efter lejeopholdet sidste forår, men heldigvis lykkedes det, og han har om nogen spillet med hjertet. Han har fra første færd levet sig fuldt ind i det og taget klubben, værdierne og omgivelserne til sig. Ikke mindst har hans relation til fansene sat nye standarder.

Emiliano Marcondes' kontrakt med Bournemouth udløber den 30. juni 2024, og det samme gør sig gældende for Mads Bidstrup i Brentford.


TOPHISTORIER LIGE NU

1. Disse to PL-klubber har henvendt sig til Lionel Messi 

2. Se trøjen her: Manchester United-fan anholdt på Wembley

3. Ny melding: Harry Kane foretrækker et skifte til denne klub

4. Chelsea har 480 millioner-signing på plads

5. Kontrakten er på plads: Chelsea-stjerne enig med Manchester City

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE