AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:06:2023 18:13
OFFICIELT: Crystal Palace snupper profil hos rival

Crystal Palace har præsenteret en ny spiller.


Bournemouth ville gerne have forlænget kontrakten med Jefferson Lerma, men den colombianske midtbanespiller ville prøve noget nyt, og nu har han fået fremtiden på plads.

På sin hjemmeside bekræfter Crystal Palace, at den 28-årige landsholdsspiller har skrevet under på en treårig kontrakt.

 

- Jefferson er en stærk tilføjelse til vores trup. Han har bevist sig i Premier League, og hans konkurrenceprægede natur vil glæde Palace-fansene, siger bestyrelsesformand i Crystal Palace, Steve Parish.

Han skifter på en fri transfer efter fem sæsoner i Bournemouth, hvor han i sommeren 2018 var klubbens dyreste indkøb nogensinde.

- Jeg er rigtig glad og begejstret for den nye mulighed. Crystal Palace har gode spillere og et godt hold, og jeg vil forsøge at hjælpe dem til at opnå alle mål næste sæson, lyder det fra Lerma.

I den forgangne sæson var han Bournemouths mest benyttede spiller, og han har generelt været en stor profil på midtbanen for The Cherries.


TOPHISTORIER LIGE NU

1. Næste signing skal i hus: Liverpool skal forhandle med to spillere

2. Nej tak: David de Gea har truffet afgørende beslutning

3. Højlund vil til denne Premier League-klub

4. Romano med afsløring: Så lidt betaler Liverpool for Mac Allister

5. Fabrizio Romano: Disse spillere forlader Manchester United


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE