AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
31:01:2023 23:12
OFFICIELT: Crystal Palace handler i Arsenal

Fra en ende af London til en anden.


Crystal Palace lejer Albert Sambi Lokonga hos Arsenal resten af sæsonen.

Den 23-årige midtbanespiller har spillet halvandet år hos The Gunners, hvor han i alt har spillet 39 kampe.

Lokonga kom igennem ungdomsrækkerne hos den belgiske hovedstadsklub Anderlecht, hvor han fik sin førsteholdsdebut som 18-årig.

BREAKING: CHELSEA PÅ VEJ MOD KÆMPEHANDEL

Her slog han igennem på førsteholdet, og det fik et Arsenal-skifte i stand i sommeren 2021.

- Jeg vil gerne byde Sambi velkommen til det sydlige London, og jeg er tilfreds med, at han har valgt Patricks trup (Vieira, manager for Crystal Palace, red.) for resten af sæsonen, efter at han fik en imponerende start på livet i engelsk fodbold. Han har været på vores radar i adskillige år, siden han brød igennem hos Anderlecht, og vi ser frem til hans bidrag i vores mål om at stige i tabellen, siger klubbens bestyrelsesformand, Steve Parish.

Lokonga selv har også udtalt sig til sin midlertidige klubs hjemmeside:

- Jeg er rigtig glad. Jeg kan ikke vente med at begynde. Jeg er rigtig glad for at skifte til Crystal Palace. Jeg vil gerne nå så langt som muligt med dette hold. Jeg vil forsøge at presse mig selv og holdet til at yde det maksimale, siger belgieren.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE