AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:10:2019 21:57
Officielt: Cresswell forlænger med West Ham

Aaron Cresswell forlænger sin kontrakt med The Hammers, så den løber frem til 2023. West Ham-spilleren er allerede nu, dén spiller, der har været tredje længst i klubben.


West Ham har efterhånden fået opbygget en stamme. Den stamme skal engelske Aaron Cresswell også være en del af fremover. Den 29-årige venstreback har underskrevet en aftale med West Ham, der løber helt frem til 2023. Til den tid vil englænderen med det skarpe venstreben være 33 år.

Cresswell er ikke den eneste, der har vist tillid til klubben. Manuel Lanzini, Arthur Masuaku og Robert Snodgrass har også tidligere underskrevet en lang kontrakt med West Ham.

Cresswell, der scorede et spektakulært frisparksmål mod United i forrige måned, er glad for forlængelsen.

- Jeg har været her i næsten seks år, og jeg har elsket hvert et minut af det. Det vil jeg fortsætte med, og jeg er meget beæret over forlængelsen. Det er fantastisk nyt for mig og min familie. Jeg ser frem til de kommende år, siger han.

Særligt én styrke ser venstrebacken i West Ham-holdet.

- Hvis du ønsker at præstere noget i denne liga, så behøver du team spirit og sammenhold, og det mener jeg i høj grad, at vi har, siger forsvarsspilleren.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED