Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:09:2020 11:05
OFFICIELT: Chelsea køber landsholdsmålmand

Chelsea har netop præsenteret Edouard Mendy som ny målmand i klubben.


Kepa Arrizabalaga og Willy Caballero har fået en ny konkurrent i Chelsea-målet. 

The Blues har nemlig offentliggjort købet af Edouard Mendy, som skifter fra Rennes på en femårig kontrakt. Prisen skulle angiveligt være på omkring £22 millioner.

- Jeg er så spændt over at skifte til Chelsea. Det er en drøm for mig at være en del af denne spændende trup og arbejde med Frank Lampard og trænerstaben. Jeg ser frem til at møde mine holdkammerater og kan ikke vente med at komme i gang, siger Mendy i forbindelse med præsentationen.

Den 28-årige målmand er sandsynligvis udset til at være Chelsea nye førstemålmand, eftersom Frank Lampard ikke har den store tiltro til hverken Kepa Arrizabalaga eller Willy Caballero. 

Chelsea betaler angiveligt op mod 200 millioner kroner for den senegalesiske landsholdsmålmand. 

I dette transfervindue har Chelsea også hentet Timo Werner, Hakim Ziyech, Ben Chilwell, Thiago Silva, Malang Sarr, Kai Havertz og Xavier Mbuyamba. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED