AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:07:2022 09:14
OFFICIELT: Chelsea handler i Arsenal

Chelsea har hentet den 18-årige Omari Hutchinson i Arsenal.


Der er kommet gang i spillerhandlerne hos Chelsea, der i løbet af de seneste dage har præsenteret både Raheem Sterling og Kalidou Koulibaly, og nu er endnu en spiller blevet hentet til klubben.

18-årige Omari Hutchinson har således skiftet Arsenal ud med Chelsea, hvor han i første omgang er tiltænkt en rolle på klubbens U23-hold.

- Vi er glade for, at Omari er gået med til at skifte til Chelsea. Han er en fantastisk tilføjelse qua sit store talent, og vi håber han hurtigt kan gøre en god figur i seniorfodbold, siger Chelseas chef for ungdomsrekruttering Jim Fraser.

Hutchinson har flere gange siddet på bænken for Arsenals førstehold i den forgangne sæson, men han nåede aldrig at få debut for The Gunners.

Han har desuden repræsenteret det engelske ungdomslandshold, men han fik i maj landsholdsdebut for Jamaica i en træningskamp mod Catalonien.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE