AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:08:2021 19:36
OFFICIELT: Arsenal henter Aaron Ramsdale

Arsenal har offentliggjort købet af en ny engelsk keeper.


Arsenal har købt Aaron Ramsdale i Sheffield United.

Det meddeler klubben på både sin hjemmeside og sine sociale medier.

Mikel Arteta og The Gunners har måttet hoste op med £24 millioner, mens der samtidig er aftalt £6 millioner i såkaldte add-ons, såfremt at Arsenal præsterer godt. Det skriver The Athletic.

Ramsdale underskriver samtidig en 4-årig kontrakt med London-klubben, mens der er en option på yderligere et år. Han får nummer 32 i Arsenal.

Sheffield United hentede selv Ramsdale i sommeren 2020 for £18 millioner, så det er en fin fortjeneste man kan hive indenbords. Samtidig håber Sheffield United formentlig at The Gunners får en god sæson, så de aftalte add-ons også flyver ind på kontoen.

Ramsdale skal i første omgang ind og være en gardering for Arsenal-keeper Bernd Leno, men det er formentlig også meningen at nyindkøbet skal udfordre Leno på positionen.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE