AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:07:2020 14:17
OFFICIELT: Arsenal giver lang kontrakt til stortalent

Arsenal har annonceret, at Bukayo Saka har skrevet under på en langvarig kontrakt.


Gennem de seneste halvandet år har Bukayo Saka gennemgået en kolossal udvikling i Arsenal, og nu har han forlænget sin kontrakt med the Gunners.

På sin hjemmeside oplyser London-klubben, at den 18-årige har sat sin underskrift på en langvarig kontraktforlængelse.

- Bukayo er en talentfuld og intelligent ung spiller. Han har imponeret mig med sin arbejdsiver og attitude for at lære og tilvænne sig, og det har betalt sig tilbage i hans præstationer. Jeg er spændt på at fortsætte arbejdet med ham og udvikle ham yderligere, og så skal han hjælpe os med at opnå vores mål, siger Mikel Arteta.

Gennem det seneste stykke tid er der blevet spekuleret i, om Liverpool ville forsøge at tilknytte englænderen, der havde ét år tilbage af sin kontrakt. Men nu må det ligge fast, at han bliver i Arsenal noget tid endnu.

I denne sæson har Bukayo Saka leveret 11 assists for Arsenal, og dermed er han den første teenager i klubben til at opnå mindst 10 assists i en sæson siden Cesc Fàbregas i 2006/07-sæsonen.

Arsenal oplyser ikke, hvor lang kontrakten er.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED