AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:07:2020 19:38
OFFICIELT: Angrebstalent skriver under på ny kontrakt med Arsenal

Arsenal forlænger med endnu et talent.


Gabriel Martinelli har skrevet under på en ny kontrakt med Arsenal, skriver London-klubben fredag aften. Det vides ikke, hvor lang kontrakten er, men ifølge Football London er der tale om en fire-årig kontrakt.

Blot et par dage efter, at Bukayo Saka skrev under på en lang kontrakt med Arsenal, har Gabriel Martinelli nu gjort det samme.

Martinelli har spillet 26 kampe for The Gunners i denne sæson, hvor det er blevet til 10 mål, siden han skiftede til klubben fra Ituano sidste sommer.

- Jeg er meget glad for, at Gabriel har valgt at skrive under på en ny kontrakt med os. Han er en meget talentfuld, ung spiller, og han har imponeret os med hans præstationer, attitude og arbejdsraseri. Vi ser frem til at få ham i kampform igen og se hans fremtidige præstationer for klubben, siger træner Mikel Arteta til klubbens hjemmeside.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED