AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:06:2021 09:37
OFFICIELT: AGF henter træner i Premier League

AGF har i dag annonceret, at man har hentet Dave Reddington som assistenttræner til David Nielsens stab.


Fra Premier League til Super League.

Det er situationen for Dave Reddington, der skifter fra Crystal Palace til AGF. Det bekræfter Aarhus-klubben på dens hjemmeside. 

Dave Reddington har været i Crystal Palace siden 2004, hvor han har arbejdet sig op gennem rækkerne og har senest værest førsteholdstræner og dermed en højre hånd til Roy Hodgson.

- Vi er meget tilfredse med, at vi kan hente Dave Reddington til Aarhus. Han er en yderst kompetent træner fra den øverste hylde, der har arbejdet under Roy Hodgson i Crystal Palace. Her har han været en del af et spændende projekt og har arbejdet på et højt niveau med dygtige spillere i den bedste liga i verden, hvor han har leveret gode resultater baseret på principper som vi glæder os til at blive inspireret af, lyder det på AGFs hjemmeside.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE