AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:06:2019 17:21
Officielt: AGF henter midtbanespiller i Premier League

AGF har præsenteret Jón Dagur Thorsteinsson som ny spiller i klubben. Han skifter fra Fulham.


Det har været på vej i nogle uger, men nu er det officielt.

AGF har lavet en aftale med den islandske midtbanespiller, Jón Dagur Thorsteinsson, som er blevet hentet i Fulham, hvorfra han i den seneste sæson var udlejet til Vendsyssel FF.

Den 20-årige midtbanespiller har været på kontrakt i Fulham i fire år, men nu forlader han den engelske klub, der i næste sæson skal en tur ned i the Championship.

- Jeg er rigtig glad for, at det er lykkes at komme til AGF, der er en stor klub med et spændende hold. Fra mit år i 3F Superligaen har jeg ved selvsyn kunne konstatere, hvor fantastisk en opbakning AGF har og hvor stor en klub det er i Danmark, og jeg glæder mig nu til at komme til Aarhus og vise mig frem foran tilhængerne, fortæller Jón Dagur Thorsteinsson til klubbens hjemmeside.

Han har fået en treårig kontrakt hos AGF.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED