Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:04:2018 12:25
Odds på favoritterne til Premier League 2018/2019

Mesterskabet i England er allerede afgjort, men hvordan ser det mon ud i den kommende sæson.


Det kan godt være, at Manchester City allerede har vundet Premier League, og dermed er der ikke længere spænding om, hvem der går hen og løfter Premier League trofæet. Der er dog masser af spænding i bunden af ligaen, hvor 8-9 hold potentielt stadig kan rykke ud.

I den anden ende af ligaen er der også spænding i top 4, hvor Manchester United umiddelbart ser ud til at have sat sig på 2. pladsen, mens Liverpool kæmper med Tottenham om 3. pladsen. 2. pladsen er dog stadig åben for Merseyside klubben, der har fire point op til United med fire kampe igen.

Oddsene på denne sæson er dog ikke længere så interessante, og vi har derfor valgt at kigge frem mod den kommende Premier League sæson. Bookmakeren bet365, hvor du kan spil på fodbold og andre sportsgrene, har nemlig allerede sat odds på den kommende Premier League sæson, hvor det ikke overraskende er Manchester City, der er favoritter.

Favoritterne til at vinde Premier League 2018/2019
Tager vi et kig på den kommende sæson i Premier League, så kan der stadig nå at ske mange ændringer, især på transfermarkedet, hvor det forventes, at især Jose Mourinho ønsker at hente nye stærke erstatninger.

Det er dog Pep Guardiola og hans Manchester City mandskab, der er favoritter til at genvinde titlen, og der gives derfor kun odds 1.66 gange indsatsen igen. De efterfølgende pladser kommer også til de nuværende hold i top tre, hvor bet365 dog mener, at der er større sandsynlighed for, at Liverpool vinder Premier League, end at Manchester United gør det.

Der gives i skrivende stund odds 6.00 på et Premier League mesterskab til Liverpool, mens det giver odds 7.00 på et mesterskab til Manchester United.
Chelsea og Tottenham er der ikke den store tiltro til, da begge London klubber giver pengene 13.00 gange igen, og Arsenal tror bet365 slet ikke på, da man får hele odds 23.00 gange igen, hvis Arsene Wengers mandskab vinder Premier League. Det er altså, hvis Arsene Wenger stadig er i Arsenal i den kommende sæson?

Kan underdogs lave en Leicester?
Det var en overraskelse af dimensioner, da Leicester City gik hen og vandt Premier League  i 2016. Leicester havde sæsonen forinden hængt med røven i vandskorpen og var yderst tæt på nedrykning, og derfor havde ingen forventet, at de skulle slå de store hold og vinde Premier League.
Om ikke andet blev det alligevel tilfældet, og derfor tør bookmakerne da heller ikke at tilbyde samme høje odds, som de tidligere har gjort.

Leicester City giver således kun 301.00 gange indsatsen igen, hvis de vinder Premier League næste sæson, mens Everton giver 201.00 gange indsatsen igen. Oprykkerne fra Wolverhampton giver 401.00 gange igen, mens tiltroen til Newcastle og Burnley er meget lille. Hele 501.00 gange får man pengene retur, hvis en af de to klubber løfter Premier League trofæet til sidst.

Overstående hold er de eneste, som der pt. kan spilles på, og det skyldes, at det er de 11 hold, der er matematisk sikret at spille i Premier League i den kommende sæson.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE