AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonStoke CitySwansea CityTottenham HotspurWatford FCWest Bromwich AlbionWest Ham United
21:04:2017 17:55
Odds: Hvem bliver topscorer i Premier League?

Romelu Lukaku er favorit til at blive topscorer i denne sæson, men der er stadig flere stjerner i spil.


I øjeblikket ligger Romelu Lukaku nummer et på topscorerlisten i Premier League. Den belgiske landsholdsspiller har scoret 24 gange for Everton i denne sæson.

Det er fire mål mere end Harry Kane, der har døjet lidt med skader i denne sæson. Det er tredje sæson i træk, at englænderen når op på mindst 20 mål i Premier League.

Den tredjemest scorende spiller er Alexis Sanchez, som på det seneste er gået lidt i stå hvad angår mål. Arsenal-stjernen er dog SkyBets tredjestørste favorit til topscorertitlen med sine 19 mål.

Derefter følger Zlatan Ibrahimovic, Diego Costa og Sergio Agüero med hver 17 mål. Desværre for Manchester United forventes Ibrahimovic ikke at komme i aktion mere i denne sæson.

Til sidst udbyder SkyBet også odds på Dele Alli, der er på 16 scoringer, og Eden Hazard, som har nettet 14 gange i denne sæson.

Romelu Lukaku – odds 1,25

Harry Kane – odds 7

Alexis Sanchez – odds 17

Sergio Agüero – odds 21

Diego Costa – odds 26

Zlatan Ibrahimovic – odds 41

Dele Alli – odds 81

Eden Hazard – odds 101


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED