AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonStoke CitySwansea CityTottenham HotspurWatford FCWest Bromwich AlbionWest Ham United
19:06:2017 09:50
Odds: Disse spillere ser ud til at ende i Premier League

Ud fra de Unibets odds giver vi et overblik over de spillere, som ser ud til at skifte til Premier League denne sommer.


Transfervinduet er i gang for fuld udblæsning, og der er allerede blevet spenderet mange millioner på nye spillere, men der vil helt sikkert komme mange flere handler. Vi giver et overblik over, hvem, bookmakerne lige nu tror, der kommer til Premier League. 

Tiémoué Bakayoko
Monaco-profilen ser ud til at skifte til Chelsea i løbet af dette transfervindue. Unibet giver således blot odds 1,10 på, at han skifter til de engelske mestre. 

Benjamin Mendy
Endnu en Monaco-spiller, som kan havne i Premier League denne sommer. Manchester City er favoritter til at sikre sig den franske landsholdsspiller. Et skifte til the Citizens står til odds 1,40.

Fabinho
En tredje Monaco-spiller, som meget vel kan være at finde i Premier League i næste sæson. Brasilianeren sættes i forbindelse med et skifte til Manchester United, og Unibet giver blot odds 1,10 på et skifte til De Røde Djævle. 

Iker Casillas
Real Madrid-legenden har i de seneste par sæsoner spillet for FC Porto, men han er blevet kædet sammen med et skifte til Liverpool denne sommer. The Reds er også favoritter til at hente målmanden til odds 1,75. 

Ivan Perisic
Manchester United har angiveligt allerede fået flere bud på kroaten afvist, men de ser ikke ud til at have opgivet håbet endnu. Inter-profilen står i odds 1,35 til at komme til Old Trafford. 

Gianluca Lapadula
AC Milan-angriberen er røget længere ned i hierarkiet efter købet af Andre Silva, men han skulle være på ønskelisten hos oprykkerne fra Brighton. Det giver odds 2,25 på et skifte til Brighton. 

Henry Onuekuru
Han har lavet en del mål ind i den bedste belgiske liga, og han er blevet kædet sammen med et skifte til både Arsenal og West Ham, men sidstnævnte er favorit til at købe nigerianeren. Odds 1,25 hos Unibet. 

Jeison Murillo
Den columbianske midterforsvarer spiller til dagligt i Inter, men han er blevet sat i frobindelse med et skifte til Everton, som giver odds 2,50 på at sikre sig sydamerikaneren. 

Marcelo Brozovic
Everton er også favoritter til at sikre sig en anden Inter-spiller. Det drejer sig om midtbanespilleren fra Kroatien, Marcelo Brozovic. Unibet giver odds 2,50 på det skifte. 

Mohamed Salah
Det er angiveligt blot et spørgsmål om tid, inden den tidligere Chelsea-kant kan kalde sig for Liverpool-spiller. Unibet giver da også kun odds 1,05 på, at det skifte bliver gennemført. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED