AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:05:2019 19:09
Nyslået Brighton-manager: En fantastisk mulighed

Den nyslåede Brighton-manager, Graham Potter, glæder sig over at have fået muligheden for at være manager for en Premier League-klubben.


Graham Potter fylder mandag 44 år, og den engelske manager har fået en ganske fornuftig fødselsdagsgave.

Brighton har således præsenteret den tidligere Östersunds og nu også tidligere Swansea-manager som Chris Hughtons afløser på et pressemøde mandag aften.

Potter førte Swansea til en tiendeplads i Championship i den netop overståede sæson, og Potter glæder sig nu over at skulle være manager i Premier League.

- Det er fantastisk mulighed, som I nok kan forestille jer. Jeg er meget spændt, meget stolt, og jeg er klar over, at jeg får et stort ansvar, siger han på pressemødet og uddyber:

- Jeg ser frem til at komme dybere og dybere ind i klubben og sidenhen arbejde med spillerne, når de kommer tilbage fra deres pause. I mellemtiden skal der forberedes og planlægges en ny Premier League-sæson.

Potter fortæller, at Brighton-toppen i høj grad har overbevist ham med deres visioner for klubben.

- Jeg har snakket med Tony (Bloom, ejer red.), Paul Barber (næstformand red.) og Dan Ashworth (teknisk direktør red.) i nogle dage, og jeg var solgt over deres vision for klubben, og hvordan vi skal bevæge os fremad. Jeg er selvfølgelig meget glad for at være her.

Brighton sluttede på 17. pladsen i Premier League med 36 point.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED