AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:10:2019 15:43
Nyskadet Kante: Frustreret Lampard langer ud efter fransk landstræner

Frank Lampard er alt andet end tilfreds med det franske landsholds måde at håndtere N'Golo Kantes skade på.


Frank Lampard luftede til fredagens pressemøde sin frustration over det franske landshold og træner Didier Deschamps.

N'Golo Kante er nemlig vendt tilbage med en ny skade og bliver ikke spilleklar til weekendens kamp mod Newcastle.

Chelsea lod modvilligt Kanté drage afsted for Les Bleus under den netop overståede landsholdspause, da midtbanespilleren allerede døjede med skadesproblemer.

Han fik ingen spilletid i kamp, men var planlagt en rolle fra start mod Island, og derfor trænede Kante med for fulde drøn sammen med resten af det franske landshold.

Det har betydet, at hans skade atter volder problemer og til Lampards ærgrelse ikke kan spille denne weekend.

- Nej, N'golo er ikke frisk. Han fik et mindre lyskeproblem med Frankrig og er ikke klar til lørdagens kamp, udtalte Lampard.

- Vi meddelte til det franske landshold inden landskampspausen, at det stod klart, at han ikke kunne spille den anden kamp og burde sidde på bænken. Jeg synes godt, de kunne have håndteret skaden bedre.

- Jeg har forståelse for, at han er deres spiller, når han repræsenterer landsholdet, men det var helt klart, at han ikke var uskadt.

Foruden Kante kunne Lampard også afsløre, at hverken Andreas Christensen eller Antonio Rüdiger bliver spilleklar, mens Ross Barkley og Mateo Kovacic begge skulle kunne spille.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED